Skolföreningen (SSFBKK)

Svenska Skolföreningen Bangkok är en ideell organisation, som drivs av engagerade föräldrar och andra svenskar. Föreningen har funnits sedan slutet av 1970-talet, och har alltså (under olika former) bedrivit ”kompletterande svenska” i nästan 40 år.

Föreningen är starkt beroende av sina medlemmar, och har därför också bytt skepnad flera gånger. Man kan väl enkelt säga som så att näst intill allting är möjligt. Vi har vissa regelverk att förhålla oss till. Men i övrigt så är det upp till var och en som vill engagera sig, att driva igenom nya saker.

Vill du engagera dig?
Skolföreningen är alltid i behov av fler som vill engagera sig. Det finns inga krav på hur mycket eller hur lite man är involverad. Ju fler vi är (oavsett timmar man väljer att lägga in) desto starkare är vi.

Jobba för Skolföreningen?
Många kontaktar Svenska Skolföreningen Bangkok med förfrågningar om att jobba som lärare hos oss. Vi vill understryka att vi inte erbjuder några lärartjänster, varken på heltid eller deltid. Däremot så händer det med jämna mellanrum att vi söker efter fler ledare till våra olika grupper. Detta arbete ska ses som kompletterande till annan verksamhet, och utanför ordinarie arbetstid. Du som vill komma till Thailand för att undervisa hos oss, måste alltså ha din huvudsakliga inkomstkälla från annat håll.

Swedish School Association of Bangkok